Localități din 21 de județe beneficiază de fonduri pentru modernizarea infrastructurii.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Semnarea a 29 de noi contracte de finanțare pentru infrastructură

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat recent 29 de contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, cu o valoare totală de 516.333.266,66 lei. Aceste contracte au fost semnate în prezența unor beneficiari ai proiectelor, având ca scop modernizarea infrastructurii rutiere și îmbunătățirea serviciilor publice esențiale.

Proiecte de modernizare a infrastructurii

Contractele vizează o serie de proiecte, printre care se numără modernizarea drumurilor, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, dezvoltarea rețelelor de canalizare menajeră și implementarea sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale. De asemenea, se intenționează construirea sau modernizarea podurilor și a punților pietonale.

Obiectivele Programului

Ministrul Veștea a declarat că prin aceste inițiative se urmărește sprijinirea modernizării comunităților locale din România. „Ne dorim să facilităm accesul cetățenilor la utilități publice esențiale, precum apă, canalizare și rețele de distribuție a gazelor. Scopul nostru este ca toate regiunile țării să se dezvolte în mod echilibrat, asigurând astfel că niciuna nu va fi lăsată în urmă”, a subliniat acesta.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *