Programul liturgic al Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pentru datele de 9 și 10 octombrie 2024.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Anunț program Arhiepiscopul Tomisului pentru perioada 9-10 octombrie 2024

Astăzi, 8 octombrie 2024, Arhiepiscopia Tomisului a dezvăluit programul Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pentru zilele de 9 și 10 octombrie 2024.

Miercuri, 9 octombrie, de la ora 6:30, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Joi, 10 octombrie, programul va începe la ora 5:45, când va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Adormirea Maicii Domnului I” din Constanța. Ulterior, de la ora 18:00, Înaltpreasfințitul va participa la podcastul de dialog cu credincioșii intitulat „Cuvântul ierarhului”, care va fi difuzat pe platformele de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările pot fi trimise exclusiv prin email la adresa specificată.

În aceeași zi, de la ora 21:15, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *