Mamaia Constanța va fi prezentă la târgul de turism TIG RIMINI 2024.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Pregătiri pentru Târgul de Turism din Italia

În Italia, ultimele pregătiri pentru deschiderea unuia dintre cele mai mari târguri de turism din lume sunt în plină desfășurare. Primăria Municipiului Constanța a anunțat că destinația Mamaia Constanța va participa pentru prima dată la un târg de turism în Italia. Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a depus eforturi considerabile în ultimele săptămâni pentru a se asigura că fiecare detaliu al standului dedicat acestei destinații va contribui la o promovare eficientă.

TTG Travel Experience – Eveniment de Referință

TTG Travel Experience este un eveniment de referință în Italia pentru promovarea turismului global și marketingul ofertei turistice italiene pe plan internațional. Târgul se va desfășura pe parcursul a trei zile, atrăgând operatori din întreaga lume, inclusiv tour-operatori, agenții de turism, companii aeriene și furnizori de servicii turistice, alături de soluții tehnologice inovatoare.

Piața Italiană – O Prioritate pentru Mamaia Constanța

Piața italiană reprezintă o prioritate strategică pentru destinația Mamaia Constanța, Italia fiind una dintre principalele surse de turiști străini în România. Vizitatorii italieni manifestă un interes crescut pentru cultura românească, city break-uri, natură și turismul wellness, activ și de aventură. Turiștii italieni seniori, care în urmă cu peste 25 de ani își petreceau vacanțele în Mamaia, își doresc să revină pentru a observa transformările de pe litoral și pentru a inspira tinerii să viziteze această destinație.

Activități de Promovare a Destinației

Participarea Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța la târgurile internaționale de turism este parte integrantă a strategiei OMD de promovare a acestei destinații.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *