Clădirea fostei bănci de pe strada Traian, care aparținea Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, este disponibilă din nou pentru licitație.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Licitație pentru fostul sediu de bancă din Constanța

Fostul sediu de bancă situat pe strada Traian nr. 51 din Constanța, aparținând Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, va fi scos din nou la licitație, în cadrul unui nou dosar de executare silită. Această executare este solicitată de firma Fagforest Wood Prod & Trade CO SRL, cu sediul în comuna Pui, județul Hunedoara.

Biroul Executorului Judecătoresc Bogdan Ionică din Constanța a anunțat organizarea unei licitații publice pentru vânzarea imobilului ce aparține Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, companie deținută de omul de afaceri Gabriel Comănescu. Executarea silită a fost inițiată la cererea creditoarei Fagforest Wood Prod & Trade CO SRL din județul Hunedoara.

Licitația va avea loc pe 16 octombrie 2024, la Constanța, pentru vânzarea fostului sediu de bancă, care are o amprentă la sol de 1.507 metri pătrați și un regim de înălțime de 2+S+D+P+2E+NT. Terenul pe care este construită clădirea este proprietatea Municipiului Constanța, iar debitorul deține un drept de superficie asupra acestuia.

Prețul de pornire al licitației este stabilit la 11.782.563,75 lei, fără TVA, reprezentând 75% din valoarea de evaluare a imobilului.

De-a lungul timpului, clădirea a fost scoasă la licitație de mai multe ori. Diverși creditori, inclusiv foști angajați ai firmei, au încercat să recupereze sumele datorate, însă fără succes notabil.

Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, cu sediul social în Portul Constanța, se ocupă cu fabricarea construcțiilor metalice și a componentelor structurilor metalice. Acționarii companiei includ GSP Holding SA din Luxemburg, care deține 99,944285% din capitalul social, și Gabriel Valentin Comănescu, cu 0,055715%. Administratorii firmei sunt Mihai Dumitru Bratu și Gabriel Valentin Comănescu. În anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 31.987.316 lei, un profit de 3.384.944 lei și datorii totale de 214.048.004 lei, având un număr mediu de 66 de angajați.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *