Municipiul Constanța a curățat domeniul public de 20 de vehicule abandonate sau fără stăpân.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Acțiuni ale Poliției Locale din Constanța pentru curățarea domeniului public

Polițiștii locali din Constanța, responsabili cu reglementarea circulației pe drumurile publice, își intensifică eforturile pentru a elibera străzile, trotuarele și locurile de parcare de vehiculele abandonate care afectează imaginea orașului. Multe dintre aceste autovehicule reprezintă adevărate focare de infecție.

Recent, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a semnat o dispoziție pentru ridicarea a 40 de vehicule de pe domeniul public, conform Legii nr. 421/2002 privind vehiculele fără stăpân sau abandonate. Din aceste vehicule, 20 au fost confirmate pentru ridicare, dintre care 15 erau abandonate, iar 5 fără stăpân. Aceste autovehicule au fost transportate în parcarea municipalității de pe strada Câmpul cu Flori nr. 11. Proprietarii care doresc să își recupereze vehiculele sunt invitați să se prezinte la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Constanța.

În plus, 20 de proprietari au răspuns somațiilor și au eliberat domeniul public sau s-au conformat reglementărilor legale, fapt pentru care autoritățile locale le mulțumesc pentru spiritul civic manifestat.

În cazul în care cetățenii observă vehicule abandonate pe domeniul public, sunt încurajați să contacteze Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484205 și 0341.922, sau să trimită o sesizare prin e-mail.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *