Ministerul Afacerilor Externe, în legătură cu dispariția fostei judecătoare CCR: „Simona-Maya Teodoroiu lasă o mare tristețe în inimile tuturor celor care au colaborat și lucrat alături de ea.“

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Tristețe în urma dispariției Simonei-Maya Teodoroiu

Deputata Simona-Maya Teodoroiu, fostă judecătoare la Curtea Constituțională a României, a decedat, iar Ministerul Afacerilor Externe a transmis un mesaj de condoleanțe în urma acestei triste vești.

Mesajul MAE subliniază impactul profund pe care l-a avut dispariția doamnei Teodoroiu asupra celor care au avut privilegiul de a colabora cu ea. Aceasta a fost apreciată pentru profesionalismul și dedicarea sa în activitatea din cadrul ministerului.

Mesajul Ministerului Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe a declarat că a primit cu mare tristețe vestea trecerii la cele veșnice a doamnei Simona-Maya Teodoroiu. În mesajul oficial, MAE a evidențiat că ne luăm rămas bun de la o profesionistă de excepție, care s-a distins prin devotamentul său necondiționat.

Între septembrie 2019 și ianuarie 2020, Simona-Maya Teodoroiu a ocupat funcția de secretar de stat – Agent Guvernamental al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). În această calitate, ea a contribuit semnificativ la promovarea și apărarea intereselor României în fața instanței europene.

Ministerul a transmis sincere condoleanțe familiei îndoliate și celor care i-au fost apropiați.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *