Felicia Ovanesian va susține candidatura la alegerile parlamentare din partea partidului DREPT.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Felicia Ovanesian va candida la alegerile parlamentare

Felicia Ovanesian a anunțat că va candida la alegerile parlamentare, având în vedere că s-a alăturat partidului DREPT, fondat de fostul parlamentar Vlad Gheorghe. Aceasta a exprimat aprecierea față de această oportunitate, subliniind importanța idealurilor sale personale.

„S-a constituit partidul DREPT, o platformă a independenților. Am încercat anterior să candidez ca independent, dar tentativa mea a rămas la un nivel inferior față de așteptările mele. Sunt încântată de această inițiativă și voi depune eforturi pentru a construi un viitor în care, la alegerile locale viitoare, constănțenii să nu mai aibă întrebări legate de cine să voteze”, a declarat Felicia Ovanesian.

Focus pe Municipiul Constanța

Ovanesian a subliniat că principala sa preocupare este Municipiul Constanța. „Dacă echipa va decide că trebuie să candidez la parlamentare și constănțenii îmi vor oferi un număr suficient de voturi, voi merge în Parlament”, a adăugat aceasta.

Conferința de presă a partidului DREPT

În ziua de miercuri, 9 octombrie, partidul DREPT a organizat o conferință de presă dedicată lansării filialei din Constanța și prezentării liderilor locali. Felicia Ovanesian și Dumitru Caragheorghe s-au alăturat partidului în cadrul acestui eveniment.

„Mă voi ocupa de constituirea organizației locale. Deocamdată, nu s-au ales președinți. În continuare, ne vom concentra pe alegerea membrilor. Eu voi coordona acest proces”, a afirmat Felicia Ovanesian.

Dumitru Caragheorghe a menționat că există o mare probabilitate ca Felicia Ovanesian să deschidă lista pentru Camera Deputaților.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *