Nominalizarea punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare în perimetrul RBDD.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Informații pentru agenții economici din Delta Dunării

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunță agenții economici că, în conformitate cu prevederile din Ordinul nr. 126/807/2017, are responsabilitatea de a desemna punctele de debarcare și centrele de primă vânzare care vor funcționa în anul 2025 în perimetrul RBDD și în zonele adiacente.

Procedura de nominalizare

Procedura de desemnare a acestor puncte este complexă, implicând analiza documentațiilor primite, verificări în teren, evaluarea raportărilor, precum și organizarea unei comisii de analiză. De asemenea, este necesară colaborarea cu alte instituții relevante, precum ANPA și DSVSA. Din aceste motive, ARBDD a demarat deja pașii necesari pentru a asigura nominalizarea punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare, astfel încât să nu fie afectată emiterea altor acte de reglementare pentru anul 2025, cum ar fi vizele pentru permisele de pescuit sau autorizațiile de pescuit comercial.

Termen limită pentru depunerea solicitărilor

Agenții economici interesați sunt invitați să depună solicitările pentru nominalizarea punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare la ARBDD Tulcea, până la data de 30 noiembrie 2024.

Despre ARBDD

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a fost înființată în anul 1990 cu scopul de a gestiona patrimoniul natural al Rezervației, protejându-l și refăcându-i habitatul degradat. ARBDD colaborează cu comunitățile locale pentru a asigura o utilizare sustenabilă a resurselor naturale.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *