Polițiștii de frontieră au descoperit brichete contrafăcute în valoare de 900.000 lei.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Descoperire importantă în Portul Constanța Sud-Agigea

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat recent o descoperire semnificativă în Portul Constanța Sud-Agigea, unde au confiscat 178.000 de brichete, estimate la aproximativ 900.000 lei. Aceste bunuri sunt suspectate că aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Controlul de rutină

Pe data de 8 octombrie 2024, o echipă formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Constanța Sud-Agigea a efectuat un control fizic asupra unui container sosit din China, destinat unei societăți comerciale din Ucraina. Verificările amănunțite au relevat prezența celor 178.000 de brichete în interiorul containerului.

Investigații în curs

Polițiștii de frontieră au inițiat cercetări pentru a determina circumstanțele în care aceste produse, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, au fost aduse în țară. Aceste acțiuni contravin legislației privind protecția proprietății intelectuale și pot prejudicia titularii brandurilor respective. La finalizarea investigațiilor, se vor lua măsurile legale corespunzătoare.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *