Nelu Tătaru a fost destituit din funcția de lider al PNL Vaslui și eliminat de pe listele pentru alegerile parlamentare.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Demisia lui Nelu Tătaru din fruntea PNL Vaslui

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a fost destituit din funcția de președinte al PNL Vaslui printr-o decizie a Biroului Politic Național al partidului, la solicitarea președintelui Nicolae Ciucă. În plus, liberalii au decis că Tătaru nu va mai candida la viitoarele alegeri parlamentare.

În cadrul unei conferințe de presă, Nicolae Ciucă a anunțat că a propus eliberarea lui Nelu Tătaru din funcția de conducere a filialei. „La propunerea mea, a fost eliberat din funcția de președinte de filială”, a afirmat Ciucă, adăugând că Varujan Vosganian va prelua interimatul la conducerea organizației din Vaslui.

Cu privire la candidaturile pentru Camera Deputaților, Ciucă a subliniat: „Nu are cum să mai rămână candidat”, referindu-se la Tătaru, care se pregătea să deschidă lista PNL.

După audierea de la DNA, Tătaru a comentat situația, afirmând: „Nu este nicio problemă, o să vedem, eu consider că sunt nevinovat.”

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *