Fostul director al Școlii nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța a retras pentru uz personal televizorul și telefoanele primite de la o companie de telefonie, destinate instituției de învățământ.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Percheziții în dosarul de delapidare din Constanța

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economico-Financiare Constanța, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au desfășurat pe 9 octombrie trei percheziții domiciliare în județul Constanța. Aceste acțiuni au fost inițiate într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de delapidare.

Informațiile obținute sugerează că persoana vizată este Florentina Țigmeanu, fost director al Școlii nr. 30 „Gheorghe Țițeica”. Perchezițiile s-au concentrat pe locuințele unor persoane fizice, iar prejudiciul estimat în acest caz depășește 8.000 de lei.

Conform anchetei, o persoană ar fi obținut în mod fraudulos diverse bunuri, inclusiv un televizor, un telefon și două routere, în urma semnării unui contract cu o companie de telefonie mobilă. Aceste bunuri erau destinate unei unități școlare unde suspectul își desfășura activitatea.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate documente relevante și un televizor. Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a confirmat informațiile referitoare la implicarea fostului director. Poliția continuă cercetările pentru a lămuri toate aspectele acestui caz.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *