Concert Simfonic la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Concert Simfonic la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța va organiza un Concert Simfonic vineri, 25 octombrie, începând cu ora 19:00. Acest eveniment muzical promite să ofere o experiență deosebită, fiind dirijat de maestrul Tiberiu Dragoș Oprea.

Programul concertului include două lucrări deosebite din repertoriul romantic. Astfel, publicul va putea asculta Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră în sol minor, op. 25 de Felix Mendelssohn-Bartholdy, interpretat de talentata pianistă Patricia Roșca. De asemenea, va fi prezentat și Concertul pentru pian în la minor, op. 54 de Robert Schumann, interpretat de Inya Cutova, câștigătoarea Premiului I la Ediția 2023 a Festivalului Internațional de Pian pentru Tineri de la Constanța.

Evenimentul va beneficia de suportul Orchestrei Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, care va acompania interpreții pe parcursul întregii seri.

Biletele pentru acest concert pot fi rezervate online pe site-ul teatrului sau pot fi achiziționate direct de la Agenția Teatrului. Nu ratați ocazia de a trăi o seară muzicală deosebită, alături de artiști de renume și interpretări memorabile!

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *