Întâlnire semnificativă pentru acționarii Complexului Ovidiu Melody SA

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Complex Ovidiu Melody SA

Alina Cristina Besliu, administratorul unic al Societății Complex Ovidiu Melody SA, a anunțat convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, programată pentru 8 noiembrie 2024, la ora 12:00, la sediul companiei din stațiunea Mamaia.

Ordinea de zi

Pe agenda întâlnirii se află un punct de interes major: repartizarea dividendelor din sumele distribuite în anii anteriori către alte rezerve. De asemenea, vor fi discutate și alte chestiuni diverse care figurează pe ordinea de zi.

Condiții pentru desfășurarea adunării

În cazul în care, la data și ora stabilite, nu se îndeplinesc condițiile necesare pentru desfășurarea Adunării Generale Ordinare, se va convoca o nouă întâlnire, cu aceeași ordine de zi, pe 11 noiembrie 2024, la aceeași oră. La adunare vor participa toți acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor la data de 15 octombrie 2024, stabilită ca dată de referință. Acționarii pot participa la adunare fie personal, fie prin intermediul unor mandatari care dispun de o procură specială, ce trebuie depusă la sediul societății până pe 7 noiembrie 2024.

Publicație oficială

Informațiile referitoare la convocarea adunării au fost publicate în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4292, pe 7 octombrie 2024.

Despre Complex Ovidiu Melody SA

Complex Ovidiu Melody SA, situată în Mamaia, a fost înființată pe 2 aprilie 1996, având ca obiect principal de activitate codul CAEN 5510 – Hoteluri și alte facilități de cazare similare. În anul 2023, cifra de afaceri a societății a fost de 543,262.00 lei, cu un profit de 367,102.00 lei. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 57.16%. Complex Ovidiu Melody SA a raportat un total de 1 angajat pentru anul 2023.

Asociații firmei sunt Profit Rent SRL Constanța, care deține 99,56% din acțiuni, și un grup de acționari persoane fizice, cu 0,43% din acțiuni. Alina Cristina Beșliu îndeplinește funcția de administrator unic al societății.

Despre Profit Rent SRL

Profit Rent SRL din Constanța a fost înființată pe 26 februarie 2008, având ca obiect principal de activitate codul CAEN 6820 – închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În anul 2023, Profit Rent SRL a raportat un profit de 204,403 lei.

Asociații companiei sunt Mirea Nelu și George Secărea, fiecare având câte 50% din acțiuni, iar administratorul este Răduca Septimiu Manuel.

Profilul asociaților

Mirea Nelu este asociat la Euro Q Serv SRL, Șantierul Naval Carsinav SRL, Venus Investments SRL, Global Man Power SRL și Consulting Company SRL, fiind de asemenea acționar la Codecs SA și fondator la Alliance Qwest Company SA și Silk Estate SA.

George Secărea este fondator al Q Seg West SA, Alliance Qwest Company SA și Silk Estate SA, având, de asemenea, asocieri cu Worldwide Rent SRL, Glob & Rental Activities SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Allstar Rent SRL, Universal Concept Invest SRL, Relax Rent Invest SRL și Belvedere-Lux Residences SRL. Este asociat unic la Seg Secom SRL.

Răduca Septimiu Manuel ocupă funcția de cenzor la Q Seg West SA și Granat SA, iar ca administrator activează la Alliance Qwest Company SA, Șantierul Naval Carsinav SRL, Global Maritime SRL și Silk Estate SA, având și rol de cenzor supleant la Complex Ovidiu Melody SA.

Adunarea Generală a Acționarilor Complex Ovidiu Melody – S.A. Mamaia

Complex Ovidiu Melody – S.A. din Mamaia a convocat o adunare generală ordinară a acționarilor. Această întâlnire va aborda diverse subiecte importante, care vor fi incluse pe ordinea de zi. Acționarii sunt așteptați să participe pentru a discuta despre direcțiile viitoare ale companiei și pentru a lua decizii relevante pentru funcționarea acesteia.

Detaliile referitoare la punctele specifice ce vor fi discutate în cadrul adunării vor fi comunicate în prealabil, asigurând astfel transparența și implicarea tuturor acționarilor în procesul decizional. Această adunare este o oportunitate importantă pentru acționari de a se exprima cu privire la strategia și managementul companiei.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *