Lipsa apei calde în mai multe imobile din Tomis Nord.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Lucrări de reabilitare a rețelelor termice în Constanța

În cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice secundare și contorizarea la nivel de scară pentru Municipiul Constanța – Etapa IV“, se va efectua conectarea unor tronsoane noi de conducte de distribuție la Punctul Termic 142. Aceste lucrări vor avea loc pe data de 11 octombrie 2024, iar Termoficare Constanța SRL va suspenda furnizarea apei calde de consum pentru anumite blocuri: bl. 18, bl. 19, bl. 20 și bl. LAV1.

Estimarea duratei lucrărilor este de minimum opt ore, conform informațiilor oferite de constructor. Reprezentanții Termoficare Constanța SRL au exprimat scuze pentru inconvenientele cauzate consumatorilor afectați de această întrerupere, dar și pentru disconfortul creat participanților la trafic în zona lucrărilor.

„Asigurăm consumatorii că, după finalizarea acestor lucrări de modernizare, nu vor mai avea loc intervenții la infrastructura termică municipală în aceste arii pentru mulți ani de acum înainte. Scopul principal al lucrărilor este îmbunătățirea confortului termic în locuințe, reducerea avariilor, diminuarea pierderilor și costurilor, ceea ce va conduce în final la o scădere a prețului local al energiei termice“, au declarat oficialii companiei.

Pentru informații și intervenții, este disponibil un dispecerat non-stop.

Etichete:
Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *