Laura Vicol a renunțat la calitatea de membru PSD în contextul scandalului Nordis.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Demisia deputatei Laura Vicol din PSD

Deputata Laura Vicol, cunoscută anterior ca șefă a Comisiei juridice din Camera Deputaților, a decis să părăsească Partidul Social Democrat. Această decizie vine în contextul unui scandal asociat dezvoltatorului imobiliar Nordis. În demisia sa adresată organizației PSD Dolj, Vicol menționează o campanie de denigrare mediatică îndreptată împotriva sa și subliniază dorința de a nu afecta imaginea PSD.

Decizia instanței în cazul Nordis

Nordis Management SRL a depus recent un dosar la Tribunalul București, având numărul 34975/3/2024, pentru a solicita deschiderea unei proceduri de „concordat preventiv”. În data de 10 octombrie 2024, judecătorii au decis să respingă această cerere, considerând-o lipsită de obiect. Instanța a stabilit că există drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, apel ce urmează a fi depus la Tribunalul București, secția a VII-a Civilă.

Apelul Grupului Nordis

Grupul Nordis, însă, nu se dă bătut și a contestat decizia instanței care a admis anterior deschiderea procedurii de insolvență. Pe 9 octombrie 2024, a fost depus apelul în dosarul 13403/3/2024, contestând astfel hotărârea judecătorului sindic. Rămâne de văzut care va fi rezultatul acestor apeluri în instanță.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *