Intervenții ale polițiștilor în județul Constanța. Activități în stațiuni pentru combaterea comerțului ilegal pe plajă.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 17

0:00 Acțiuni ale Poliției în Eforie, Constanța și Murfatlar Pe data de 5 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Eforie au desfășurat o acțiune menită să asigure ordinea și liniștea publică, precum și prevenirea comerțului ilegal pe plajă, conform informațiilor furnizate de IPJ Constanța. Acțiunea a dus la aplicarea a 17 sancțiuni contravenționale, cu […]

0:00

Acțiuni ale Poliției în Eforie, Constanța și Murfatlar

Pe data de 5 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Eforie au desfășurat o acțiune menită să asigure ordinea și liniștea publică, precum și prevenirea comerțului ilegal pe plajă, conform informațiilor furnizate de IPJ Constanța. Acțiunea a dus la aplicarea a 17 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

În intervalul 5-6 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au continuat acțiunile de prevenire a comerțului ilicit pe plajă, având ca obiectiv menținerea unui climat de siguranță publică și prevenirea consumului și traficului de droguri. În urma verificărilor, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, totalizând aproximativ 22.000 de lei.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii de la Secția 1 Poliție Neptun din Municipiul Mangalia au realizat o acțiune pentru menținerea ordinii publice și sporirea siguranței rutiere. Aceasta a rezultat într-o sancțiune contravențională, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, precum și retragerea unui certificat de înmatriculare și a unui set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În jurul orei 19:30, polițiștii au identificat un bărbat de 45 de ani, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În perioada 5-6 august a.c., polițiștii de la Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat, de asemenea, o acțiune destinată creșterii siguranței rutiere și prevenirii traficului și consumului de droguri. Aceasta a dus la aplicarea a patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.500 de lei, precum și la reținerea a două permise de conducere și retragerea unui certificat de înmatriculare.

Pe 6 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au realizat o acțiune similară, având ca scop menținerea ordinii publice și combaterea comerțului ilicit. În urma acestei acțiuni, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Distribuie acest articol