Marcel Ciolacu, premierul, și Angel Tîlvăr, ministrul, au fost prezenți în Portul Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 11

0:00 Ceremonie de sosire a navei-școală „Mircea” în portul Constanța Prim-ministrul Marcel Ciolacu a participat joi, 8 august 2024, la ceremonia de primire a navei-școală „Mircea” în portul Constanța. Aceasta a marcat întoarcerea navei după un marș internațional de instrucție desfășurat în Marea Neagră și Marea Mediterană. Însoțit de ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, Ciolacu […]

0:00

Ceremonie de sosire a navei-școală „Mircea” în portul Constanța

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a participat joi, 8 august 2024, la ceremonia de primire a navei-școală „Mircea” în portul Constanța. Aceasta a marcat întoarcerea navei după un marș internațional de instrucție desfășurat în Marea Neagră și Marea Mediterană.

Însoțit de ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, Ciolacu a salutat echipajul și studenții care au fost parte din această expediție. La bordul navei s-au aflat 86 de studenți de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și opt studenți străini provenind din academii navale partenere din Bulgaria, Letonia, Polonia, Spania și Turcia.

Nava-școală a plecat din portul militar Constanța pe 26 iunie și, pe parcursul călătoriei, a efectuat escale în porturile Pireu, Livorno, Toulon, Palermo și Bodrum, reușind să parcurgă o distanță de peste 3.400 de mile marine.

Imagini și momente din ceremonie

Evenimentul a fost marcat de momente emoționante, inclusiv primirea oficialilor și a echipajului, care au fost aplaudați de cei prezenți la ceremonie.

Distribuie acest articol