Consal Trade SRL va renova acoperișul arhivei Ecluza Agigea, iar CN ACN Constanța SA va cheltui peste 100.000 de lei (DOCUMENT)

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 16

0:00 Reabilitarea Ecluzei Agigea: Consal Trade SRL câștigă contractul Contractul privind „Reabilitarea acoperișului arhivei Ecluzei Agigea” a fost atribuit companiei Consal Trade SRL. Această atribuire a avut loc prin negociere directă pe data de 8 august, valoarea totală a contractului fiind de 129.936,54 lei. Informații despre Consal Trade SRL Consal Trade SRL activează în domeniul […]

0:00

Reabilitarea Ecluzei Agigea: Consal Trade SRL câștigă contractul

Contractul privind „Reabilitarea acoperișului arhivei Ecluzei Agigea” a fost atribuit companiei Consal Trade SRL. Această atribuire a avut loc prin negociere directă pe data de 8 august, valoarea totală a contractului fiind de 129.936,54 lei.

Informații despre Consal Trade SRL

Consal Trade SRL activează în domeniul construcțiilor hidrotehnice și este deținută de un off-shore din Cipru, numit Hermosiocco Trading Limited. Compania a fost înființată în 1995 și își are sediul social în Giurgiu, pe strada Vasile Alecsandri nr. 11. Marcela Mohanu deține funcția de administrator al firmei, care dispune de puncte de lucru în Constanța, Năvodari și Nicolae Bălcescu, județul Constanța.

Performanțele financiare ale companiei

Conform datelor disponibile, Consal Trade SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 216.643.648 lei în 2023, având un profit de 36.673.724 lei și un număr de 262 de angajați. Comparativ cu anul precedent, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 117%.

Colaborări cu autoritățile publice

Din 2007, Consal Trade SRL a obținut, prin negociere directă, 33 de contracte cu autorități publice locale. Printre acestea se numără Consiliul Local Castelu, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța, SC Confort Urban SRL, Comuna Cuza Vodă și alte entități.

Considerații legale

Conform Legii 190 din 2018, activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, cu condiția de a menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal. Informațiile prezentate sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Distribuie acest articol