„Ați demonstrat că sunteți marinari autentici prin crearea unui echipaj unit”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 17

0:00 Premierul Marcel Ciolacu, prezent în Portul Constanța În data de 8 august 2024, premierul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent în Portul Constanța pentru a celebra întoarcerea navei-școală „Mircea” după o expediție de șase săptămâni. Acest eveniment a reunit numeroși oficiali, inclusiv ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, și Șeful Statului Major al Forțelor Navale, […]

0:00

Premierul Marcel Ciolacu, prezent în Portul Constanța

În data de 8 august 2024, premierul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent în Portul Constanța pentru a celebra întoarcerea navei-școală „Mircea” după o expediție de șase săptămâni. Acest eveniment a reunit numeroși oficiali, inclusiv ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, și Șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiralul Panait Mihai. De asemenea, la ceremonie a participat și ÎPS Teodosie.

Declarația premierului Ciolacu

Cu ocazia acestui eveniment, premierul Ciolacu a subliniat importanța misiunii echipajului, afirmând: „Ați fost într-o misiune dificilă la bordul acestui superb velier. În astfel de misiuni se pun bazele carierei. Sunteți marinari adevărați care ați reușit să construiți un echipaj unit. Marșul de anul acesta marchează onorant existența navei Mircea.”

Distribuie acest articol