60 de sportive de la Clubul Sportiv Năvodari, activitate împreună cu pompierii. Descoperă desfășurarea evenimentului.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 18

0:00 Atelier de Prim Ajutor pentru Sportivele de la Clubul Sportiv Năvodari Un număr de 60 de sportive din echipa de volei a Clubului Sportiv Năvodari au participat astăzi la un atelier organizat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” din județul Constanța. Acest eveniment a avut ca scop educarea sportivelor în […]

0:00

Atelier de Prim Ajutor pentru Sportivele de la Clubul Sportiv Năvodari

Un număr de 60 de sportive din echipa de volei a Clubului Sportiv Năvodari au participat astăzi la un atelier organizat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” din județul Constanța. Acest eveniment a avut ca scop educarea sportivelor în privința unor aspecte esențiale care pot fi de ajutor în situații critice.

Instruire în Tehnici de Prim Ajutor

În prima parte a atelierului, paramedicii SMURD le-au prezentat participantelor poziția de siguranță și metodele de acordare a primului ajutor pentru persoanele inconștiente care respiră. După o scurtă pauză, sportivele au învățat despre dezobstrucția căilor aeriene superioare, manevra Heimlich și tehnica corectă a masajului cardiac.

Entuziasm și Implicare

„Fetele au fost entuziasmate și multe au promis că se vor alătura echipei de salvatori!” a declarat un reprezentant al ISU Constanța, subliniind impactul pozitiv al acestui atelier asupra participanților.

Distribuie acest articol