Rulota Flămândă SRL și-a schimbat structura de conducere, având acum un nou asociat unic și administrator.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 17

0:00 Bogdan Andrei Feraru devine asociat unic și administrator al Rulota Flămândă SRL Rulota Flămândă SRL a fost recent preluată de Bogdan Andrei Feraru, care a devenit atât asociat unic, cât și administrator al companiei, conform unei decizii luate în luna iunie 2024 de către fostul asociat unic, Bogdan Mihai Feraru. Decizia, adoptată pe 5 […]

0:00

Bogdan Andrei Feraru devine asociat unic și administrator al Rulota Flămândă SRL

Rulota Flămândă SRL a fost recent preluată de Bogdan Andrei Feraru, care a devenit atât asociat unic, cât și administrator al companiei, conform unei decizii luate în luna iunie 2024 de către fostul asociat unic, Bogdan Mihai Feraru.

Decizia, adoptată pe 5 iunie 2024, a fost oficializată prin publicarea în Monitorul Oficial al României Nr. 3749, pe 6 august 2024.

În urma acestei decizii, Bogdan Mihai Feraru s-a retras din societate, renunțând și la funcția de administrator. Astfel, Bogdan Andrei Feraru a preluat complet conducerea firmei, beneficiind de un mandat valabil timp de 50 de ani, cu puteri depline în administrarea societății.

Informații despre Rulota Flămândă SRL

Conform datelor disponibile pe platforma termene.ro, Rulota Flămândă SRL a fost fondată în 2019 și are sediul social în Constanța, pe strada General Manu. Activitățile principale ale companiei includ cultivarea arbuștilor fructiferi, căpșunilor, nuciferilor și altor pomi fructiferi.

În anul 2023, Rulota Flămândă SRL a raportat 0 angajați, un profit de aproape 3.000 de lei și o cifră de afaceri ce a depășit 15.000 de lei.

Aceste informații sunt de interes public și au fost obținute din surse deschise.

Distribuie acest articol