Max a descoperit un nou cămin. O adopție reușită pentru un pui de cățel de 5 luni în Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 13

0:00 Un pui de câine a fost adoptat din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța Ieri, 7 august 2024, un pui de câine a fost adoptat din cadrul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța. Această zi a fost una plină de bucurie pentru Max, un cățel de doar 5 luni, care a găsit, în sfârșit, […]

0:00

Un pui de câine a fost adoptat din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța

Ieri, 7 august 2024, un pui de câine a fost adoptat din cadrul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța. Această zi a fost una plină de bucurie pentru Max, un cățel de doar 5 luni, care a găsit, în sfârșit, un prieten adevărat. Adoptat de o persoană cu un suflet generos, Max va beneficia de multă dragoste și atenție.

Primăria Municipiului Constanța adresează mulțumiri constănțenilor pentru sprijinul acordat în campaniile de adopție a câinilor fără stăpân și îi încurajează să continue să fie alături în cadrul inițiativei „Adoptă un cățel!”. Implicarea tuturor este esențială pentru a face o diferență în viețile acestor animale.

Programul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța

Peste 400 de căței așteaptă cu entuziasm să fie adoptați de oameni iubitori. Cei interesați sunt invitați să viziteze adăpostul în timpul programului de lucru, care se desfășoară astfel: luni, marți, miercuri și vineri între orele 10:00 și 14:00, iar joi între orele 09:30 și 17:30. Adăpostul este închis în weekend, dar se asigură îngrijirea de specialitate a patrupedelor în această perioadă.

Toți cățeii sunt pregătiți pentru adopție și vor fi oferiți gratuit, după ce au fost consultați de medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și microcipați. Pentru informații suplimentare și pentru a programa o vizită la adăpost, este disponibil numărul de telefon 0733045213. Numai împreună putem aduce o schimbare în bine în viețile acestor câini!

Distribuie acest articol