Denis Alibec revine la Farul! „Mult succes și cât mai multe reușite în alb-albastru!“

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 10

0:00 Denis Alibec se alătură Farului Constanța Atacantul Denis Alibec a devenit, începând cu data de 8 august 2024, noul jucător al echipei Farul Constanța, semnând un contract pe o durată de un an, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. O carieră marcată de performanțe Născut în Mangalia, județul Constanța, Denis Alibec are […]

0:00

Denis Alibec se alătură Farului Constanța

Atacantul Denis Alibec a devenit, începând cu data de 8 august 2024, noul jucător al echipei Farul Constanța, semnând un contract pe o durată de un an, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon.

O carieră marcată de performanțe

Născut în Mangalia, județul Constanța, Denis Alibec are 33 de ani și este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Farul Constanța. Primul său meci în Liga 1 a avut loc în urmă cu aproape 16 ani, pe 27 septembrie 2008, într-o confruntare cu Oțelul Galați, încheiată cu scorul de 1-1.

De-a lungul carierei sale, Alibec a jucat pentru echipe de prestigiu, inclusiv Internazionale Milano (Italia), KV Mechelen (Belgia), Bologna (Italia), Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos (Grecia), Kayserispor (Turcia) și Muaither (Qatar).

Realizări notabile

Palmaresul său include trei titluri de campion, obținute cu Astra Giurgiu în 2016, CFR Cluj în 2022 și Farul în 2023. De asemenea, a câștigat Cupa României cu Astra Giurgiu în 2014 și a fost desemnat fotbalistul român al anului în 2016.

Alibec a fost convocat la prima reprezentativă a României, pentru care a acumulat 39 de selecții și a marcat cinci goluri. A participat la Campionatul European din 2016 și la cel din 2024.

Bine ai venit la Farul Constanța

Farul Constanța îi transmite lui Denis Alibec mult succes și realizări pe măsură în alb-albastru!

Distribuie acest articol