Fetiță de 9 ani, căutată din Hârșova! Contactați 112 dacă o observați.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 11

0:00 Minora dispărută din Hârșova La data de 8 august a acestui an, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova au fost alertați cu privire la dispariția unei minore. Aceasta, identificată ca GURGU MIHAELA ADRIANA, în vârstă de 9 ani, a fost văzută ultima dată pe o stradă din Hârșova, județul Constanța, […]

0:00

Minora dispărută din Hârșova

La data de 8 august a acestui an, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova au fost alertați cu privire la dispariția unei minore. Aceasta, identificată ca GURGU MIHAELA ADRIANA, în vârstă de 9 ani, a fost văzută ultima dată pe o stradă din Hârșova, județul Constanța, în jurul orei 12:00. Conform informațiilor, minora a plecat de lângă bunicul său, cu acordul acestuia, pentru a indica unei femei necunoscute locația unui magazin.

Minora GURGU MIHAELA ADRIANA are părul șaten, ochi căprui și era îmbrăcată cu pantaloni scurți de culoare albastră și un maiou de culoare crem.

Apel către cetățeni

Autoritățile fac apel la cetățeni să ofere orice informație relevantă referitoare la această minoră. Persoanele care pot oferi detalii sunt rugate să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța la telefon 0241.611.364.

Distribuie acest articol