Încetări de alimentare cu energie în Constanța, 09 august 2024. Iată zonele afectate.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 16

0:00 Întreruperi de curent în Constanța, vineri, 09 August 2024 Rețele Electrice Dobrogea a optimizat programul de întreruperi pentru a asigura o administrare eficientă a rețelei de distribuție a energiei electrice, având ca scop minimizarea disconfortului pentru clienți. Lucrările au fost restrânse la cele esențiale, iar reprezentanții companiei își cer scuze pentru inconveniențele cauzate de […]

0:00

Întreruperi de curent în Constanța, vineri, 09 August 2024

Rețele Electrice Dobrogea a optimizat programul de întreruperi pentru a asigura o administrare eficientă a rețelei de distribuție a energiei electrice, având ca scop minimizarea disconfortului pentru clienți.

Lucrările au fost restrânse la cele esențiale, iar reprezentanții companiei își cer scuze pentru inconveniențele cauzate de aceste activități, menționând că sunt necesare pentru prevenirea problemelor de alimentare care ar putea afecta utilizatorii.

Următoarele întreruperi sunt planificate pentru a menține capacitatea rețelei de a funcționa corespunzător și de a asigura o alimentare de calitate pentru clienți.

Detalii despre întreruperile programate

Vineri, 09 August 2024, se vor înregistra întreruperi de curent în județul Constanța după cum urmează:

  • Orașul Ovidiu: străzile Fulgerului, Zefirului, Delfinului, Frunzelor, Sănătății, Poiana, Midiei, Nuferilor, Peninsulei, Coralilor, Lacului și Talazului – întrerupere parțială între orele 09:00 – 15:00.
  • Localitatea Negru Vodă: străzile Cerchezului, Pieței, Zorelelor, Abatorului, Plopilor, Recoltei, blocurile C1, 2, 3, 4, 5; străzile Constanței, Triunghiului, Plopilor, Căminul de bătrâni și SC Profi – întrerupere totală între orele 09:00 – 17:00.
  • Orașul Năvodari: străzile D20 și Promenada – întrerupere parțială între orele 09:00 – 17:00.
  • Localitatea Palazu Mic: străzile Bujorului, Liliacului, Traian, Narciselor și Școlii – întrerupere parțială între orele 09:00 – 17:00.

Informațiile despre întreruperile de curent și apă din județ sunt actualizate în timp real, oferind clienților cele mai recente detalii. Recomandăm tuturor să rămână informați despre aceste evenimente care pot afecta alimentarea cu energie electrică.

Distribuie acest articol