Corneliu-Bogdan Idu a fost numit administrator al Octogon Gas & Logistics pe o perioadă de 50 de ani

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 27

0:00 Modificări în structura Octogon Gas & Logistics SRL Recent, durata societății Octogon Gas & Logistics SRL a fost schimbată din nelimitată în nedeterminată. În același timp, mandatul administratorului Corneliu-Bogdan Idu a fost stabilit pe o perioadă de 50 de ani. Corneliu-Bogdan Idu, care este fiul lui Corneliu Idu, decedat pe 1 decembrie 2020, a […]

0:00

Modificări în structura Octogon Gas & Logistics SRL

Recent, durata societății Octogon Gas & Logistics SRL a fost schimbată din nelimitată în nedeterminată. În același timp, mandatul administratorului Corneliu-Bogdan Idu a fost stabilit pe o perioadă de 50 de ani.

Corneliu-Bogdan Idu, care este fiul lui Corneliu Idu, decedat pe 1 decembrie 2020, a fost parte a unei adunări generale a asociaților (AGA) desfășurată pe 3 iunie 2024, alături de Octogon Shipping and Services SRL și IDU Shipping & Services SRL. În cadrul acestei întâlniri, au fost aprobată o serie de decizii importante.

Modificările includ actualizarea datelor de identificare ale asociatului și administratorului Corneliu-Bogdan Idu, precum și schimbarea duratei de funcționare a societății. A fost conferită administratorului Corneliu-Bogdan Idu puterea de a administra și reprezenta societatea pe o perioadă de 50 de ani.

Decizia adoptată în cadrul AGA a fost publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3746, pe 6 august 2024.

Despre Octogon Gas & Logistics SRL

Octogon Gas & Logistics SRL, înființată în 2008, se specializează în distribuția combustibililor gazoși prin conducte, având sediul social pe bulevardul Mamaia, Nr. 182, în Constanța. Societatea este deținută în proporție de 70% de Idu Corneliu-Bogdan, în timp ce Octogon Shipping and Services SRL deține 21% și IDU Shipping & Services SRL 9%. Idu Corneliu-Bogdan se ocupă de administrarea afacerii.

În anul 2023, Octogon Gas & Logistics SRL a raportat o cifră de afaceri de 12.937.038 lei, având 17 angajați și o pierdere de 2.231.782 lei.

Despre Octogon Shipping and Services SRL

Înființată în 1994, Octogon Shipping and Services SRL își desfășoară activitatea pe bulevardul Mamaia, Nr. 182, Constanța, oferind servicii de consultanță pentru afaceri și management. Compania este deținută de BORAZ Holding LTD Zurich, Elveția, cu 99,99% din capitalul social, iar Idu Corneliu-Bogdan deține 0,01%. Acesta se ocupă de administrarea firmei.

În 2023, Octogon Shipping and Services SRL nu a avut angajați și a raportat o cifră de afaceri de zero lei, înregistrând un profit de 24.624.895 lei.

Despre IDU Shipping & Services SRL

Înființată în 1992, IDU Shipping & Services SRL are sediul pe bulevardul Mamaia, Nr. 182, Constanța și oferă servicii anexe transportului pe apă. Idu Corneliu-Bogdan este asociat unic și administrator al societății. În 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 17.871.222 lei, având 37 de angajați și un profit de 7.411.266 lei.

Precizări legale

Conform Legii 190 din 2018, activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, atâta vreme cât se menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale.

Informațiile prezentate sunt de interes public și au fost obținute din surse deschise.

Distribuie acest articol