Strada Acad. Petre T. Frangopol (anterior Cuarțului) devine o cale de acces cu condiții ideale pentru circulația auto.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 11

0:00 Finalizarea lucrărilor de reamenajare pe strada Acad. Petre T. Frangopol Echipele Confort Urban se apropie de finalizarea lucrărilor de reamenajare a carosabilului pe strada Acad. Petre T. Frangopol, situată în cartierul Universitate, conform informațiilor furnizate de Primăria Constanța. „Astăzi, se desfășoară lucrări de asfaltare, ceea ce va duce la restricționarea totală a traficului rutier […]

0:00

Finalizarea lucrărilor de reamenajare pe strada Acad. Petre T. Frangopol

Echipele Confort Urban se apropie de finalizarea lucrărilor de reamenajare a carosabilului pe strada Acad. Petre T. Frangopol, situată în cartierul Universitate, conform informațiilor furnizate de Primăria Constanța.

„Astăzi, se desfășoară lucrări de asfaltare, ceea ce va duce la restricționarea totală a traficului rutier până la ora 16:00. Aceasta este ultima stradă din cele opt care au fost construite de la zero în acest cartier”, se menționează într-un comunicat oficial.

Finanțarea lucrărilor provine dintr-un fond special destinat investițiilor. Conform proiectului, se realizează prima etapă a amenajării zonei carosabile, care include un strat de asfalt și un acostament de 50 de centimetri de piatră. La finalizarea lucrărilor, vor fi aplicate și marcajele rutiere.

„Facem apel către șoferi să respecte regulile de circulație și semnificația semnalizării rutiere, precum și să evite staționarea autovehiculelor în zonele în care se efectuează lucrări”, subliniază autoritățile locale.

Etichete:
Distribuie acest articol