Simona Halep, călătorie în Italia. Sportiva din Constanța a explicat motivele.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 14

0:00 Simona Halep continuă lupta cu accidentarea la genunchi Simona Halep se confruntă în continuare cu probleme la genunchi, iar pentru a accelera procesul de recuperare, a efectuat o vizită în Italia, la sugestia fostului său antrenor, Daniel Dobre. Jucătoarea de tenis din Constanța a oferit detalii despre această experiență pe o rețea de socializare, […]

0:00

Simona Halep continuă lupta cu accidentarea la genunchi

Simona Halep se confruntă în continuare cu probleme la genunchi, iar pentru a accelera procesul de recuperare, a efectuat o vizită în Italia, la sugestia fostului său antrenor, Daniel Dobre.

Jucătoarea de tenis din Constanța a oferit detalii despre această experiență pe o rețea de socializare, mulțumindu-le susținătorilor pentru mesajele primite.

„Un mic update pentru susținătorii mei: vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Am fost în Italia la recomandarea domnului Dobre pentru a încerca să rezolv cu accidentarea“, a scris Halep.

Aceasta a adăugat că vizita a fost benefică și s-a declarat încântată să aibă sprijinul lui Daniel Dobre, exprimându-și speranța de a reveni pe terenul de joc cât mai curând.

Distribuie acest articol