Astăzi, apa caldă va fi întreruptă în diverse zone ale orașului.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 185

Sursa foto:

0:00

Lucrări de Reabilitare a Rețelelor Termice în Constanța

În cadrul proiectului intitulat „Reabilitarea rețelelor termice secundare și contorizarea la nivel de scară pentru Municipiul Constanța – Etapa IV”, se va proceda la conectarea unor noi tronsoane de conducte magistrale la punctul termic PT 207, situat pe aleea Albatros, blocul AV 33 CET, conform informațiilor furnizate de Termoficare Constanța.

În această perioadă, va fi întreruptă furnizarea apei calde de consum pentru blocurile AV 21, AV 22, AV 23, AV 24, G 3A, G 3B și G 2, începând cu data de 9 august 2024.

Executarea lucrărilor este estimată să dureze cel puțin 10 ore, după care va începe umplerea instalației, o operațiune ce va fi realizată de Termocentrale Constanța SRL.

„În funcție de momentul finalizării umplerii, vom oferi informații suplimentare privind reluarea furnizării energiei termice”, au declarat reprezentanții companiei.

Pe site-ul oficial, la secțiunea Lucrări programate, este disponibilă o hartă ce indică amplasarea punctelor termice din municipiu.

Termoficare Constanța își cere scuze atât consumatorilor afectați de această întrerupere a furnizării energiei termice, cât și conducătorilor auto care se confruntă cu dificultăți în trafic în zona lucrărilor.

Compania asigură că, în urma acestor intervenții de modernizare, nu vor mai fi necesare lucrări la infrastructura termică municipală în zonele afectate pentru mulți ani de acum înainte.

Obiectivul principal al acestor lucrări este de a îmbunătăți confortul termic în locuințe, de a elimina avariile și de a reduce semnificativ pierderile și costurile, ceea ce va conduce la scăderea prețului local al energiei termice.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informații și intervenții, Termoficare Constanța dispune de un dispecerat non-stop la numărul de telefon 0241 616 792.

Distribuie acest articol