O entitate a achiziționat 25% din capitalul social al Danube Grain Expres SRL.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 193

Sursa foto:

0:00

Cesiune de Părți Sociale la Danube Grain Expres SRL

Mihai Lucian, asociatul unic al Danube Grain Expres SRL, a decis să cesioneze cinci părți sociale, echivalente cu 25% din capitalul social al firmei, în valoare totală de 50 de lei. Cesionarul acestei tranacții este Danube Grain Management SRL.

Structura capitalului social a fost actualizată conform deciziei adoptate pe 10 iunie 2024, care a fost publicată ulterior în Monitorul Oficial, partea a IV-a, nr. 3773, la data de 7 august 2024.

Informații Despre Danube Grain Expres SRL

Conform datelor disponibile, Danube Grain Expres SRL își desfășoară activitatea în Constanța, pe strada Vasile Canarache nr. 2, având ca domeniu de activitate „alte activități anexe transporturilor”. Compania funcționează din 2 decembrie 2011.

În anul 2023, Danube Grain Expres SRL a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2,5 milioane de lei, având aproximativ două milioane de lei profit și trei angajați. Mihai Lucian este administratorul firmei.

Informații Despre Danube Grain Management SRL

Potrivit datelor disponibile, Danube Grain Management SRL a fost înființată în anul 2023, având sediul la aceeași adresă ca Danube Grain Expres SRL. Această firmă are ca obiect de activitate „alte activități anexe transporturilor”. Primul an de activitate a fost finalizat cu o cifră de afaceri de 280.558 de lei, un profit de 270.314 lei și un angajat. Mihai Lucian deține atât calitatea de asociat, cât și cea de administrator în cadrul acestei societăți.

Informațiile prezentate în acest articol sunt de interes public și provin din surse publice accesibile.

Distribuie acest articol