Apa caldă revine în diverse zone ale orașului.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 213

Sursa foto:

0:00

Reluarea furnizării energiei termice în Constanța

Lucrările tehnologice de la instalația de furnizare a energiei termice au fost finalizate. Aceste lucrări au fost realizate în cadrul proiectului de reabilitare a rețelelor termice secundare și contorizarea la nivel de scară pentru Municipiul Constanța, etapa a IV-a. În prezent, a început procesul de încărcare a instalației, pregătindu-se astfel reluarea furnizării energiei termice, conform unui comunicat al Termoficare Constanța.

Se preconizează că astăzi, 9 august 2024, în jurul orei 18:00, consumatorii din blocurile AV 21, AV 22, AV 23, AV 24, G 3A, G 3B și G 2, care sunt alimentate de punctul termic 207, vor avea acces la apă caldă pentru consum. Acestea au fost afectate temporar de lucrările de modernizare a rețelei de termoficare.

Termoficare Constanța încurajează cetățenii să raporteze orice disfuncționalitate în furnizarea acestui serviciu public prin intermediul Dispeceratului, disponibil non-stop la numărul de telefon 0241.616.792. Compania își cere scuze pentru disconfortul creat de întreruperea furnizării și mulțumește pentru înțelegere.

Distribuie acest articol