Distincții pentru sportivii de la CSM Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 201

Sursa foto:

0:00

Finalizarea Campionatului Național de Probe Combinate la București

Campionatul Național de Probe Combinate s-a încheiat cu succes la București, evidențiind performanțele deosebite ale celor mai buni decatloniști din țară. Această competiție a fost o adevărată provocare pentru sportivi, care au fost nevoiți să concureze în zece probe distincte de atletism.

Performanțele atleților de la CSM Constanța

Doi atleți de la CSM Constanța au reușit să își depășească limitele în cadrul decatlonului, o disciplină recunoscută pentru dificultatea sa. Probele la care au participat au inclus: 100 m, săritura în lungime, aruncarea greutății, 400 m, săritura în înălțime, 110 m cu obstacole, aruncarea suliței, aruncarea discului, săritura cu prăjina și 1500 m.

Medaliile obținute de atleți

În cadrul competiției seniorilor, Dragoș Silvestru a reușit să obțină medalia de argint, în timp ce colegul său, Alexandru Toader, a câștigat medalia de bronz. Această competiție a oferit tinerilor atleți de la CSM Constanța ocazia de a-și demonstra abilitățile excepționale într-unul dintre cele mai complexe evenimente atletice.

Pregătirea sportivilor

Sportivii de la CSM Constanța beneficiază de pregătire sub îndrumarea antrenorului Alin Larion, care îi ajută să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a avea succes în acest sport provocator.

Distribuie acest articol