„În repriza a doua, oponenții au avut o prestație superioară față de a noastră“

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 129

Sursa foto:

0:00

Farul Constanța Cedează în Fața FCSB în Superliga 2024/2025

În cadrul etapei a cincea a Superligii 2024/2025, Farul Constanța a întâlnit în deplasare pe FCSB, campioana en-titre, în urma unui meci intens în care gazdele s-au impus cu 3-2. Echipa de pe litoral a reușit să conducă cu 2-1 până în minutul 88, dar FCSB a întors soarta meciului, marcând golul victoriei în minutul 90+2, dintr-un penalty acordat după consultarea VAR.

La finalul partidei, Gheorghe Hagi, antrenorul Farului, a oferit o evaluare a jocului: „A fost un meci plăcut pentru suporteri. Am început bine, conform planului. Ne-am descurcat bine atât în atac, cât și în apărare în primele 30-35 de minute. Însă, ulterior, am cedat terenul. Le-am spus jucătorilor că ne confruntăm cu un adversar care devine periculos dacă îi oferi spațiu și timp de reacție. Ne-am apărat prea adânc în multe momente, nu am reușit să recuperăm mingile în mijlocul terenului și, treptat, FCSB a început să ne preseze.”

Hagi a continuat să explice: „Am intrat la pauză cu avantajul de 2-1, dar în repriza a doua, adversarul a fost mult mai activ decât noi. Ne-am lăsat dominați, iar acest lucru nu mi-e clar. Au fost greșeli mari din partea noastră. Știam că FCSB va încerca să șuteze din afara careului, discutaserăm despre acest aspect. Deși ne-am apărat bine la fazele fixe, am primit acel gol care ne-a egalat, iar apoi a venit penalty-ul. Așa se întâmplă în fotbal.”

În încheiere, Hagi a adăugat: „Ne doare această înfrângere. Este greu să vorbești după o astfel de pierdere. FCSB a avut inițiativa, a fost mai activă și, în final, a câștigat.”

Distribuie acest articol