Atleții participă la competiția națională pentru seniori și Under-23.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 132

Sursa foto:

0:00

Sportivii de la CSM Constanța, în competiții internaționale și naționale

Sportivii de la CSM Constanța continuă să fie activi în competiții importante atât pe plan național, cât și internațional în această săptămână.

Triatlon

Triatloniștii se pregătesc să participe la Campionatul European din Turcia. Îi susținem pe Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran în drumul lor spre medalii! În același timp, canotorii și atleții se luptă pentru a obține locuri pe podium în competițiile naționale, iar șahiștii continuă seria Grand Prix-urilor. Voleibalistele din echipa noastră sunt hotărâte să se califice la Naționalele de Beach-Volley. Le dorim tuturor mult succes! Hai, Constanța! Hai, România!

Volei pe plajă

Între 7 și 11 august, Galațiul va găzdui turneul de senioare “Galați Open”. CSM Constanța va fi reprezentat de echipa formată din Denisa Dumitru și Marilena Puică, sub îndrumarea antrenorului Florin Voinea. Acesta este al doilea turneu din cadrul competiției, după cel desfășurat la Oradea, iar obiectivul echipei este calificarea la Campionatul Național de volei pe plajă, planificat în Iași.

Canotaj

Campionatul Național de tineret și seniori s-a încheiat pe lacul „Lebăda” din Pantelimon, pe o pistă olimpică de 2000 de metri. Printre sportivii care au reprezentat CSM Constanța se numără și canotorul Leontin Nuțescu, recent întors de la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a concurat în echipajul României de patru vâsle. Sportivii noștri au avut prestații excelente, obținând 4 medalii: 1 aur, 1 argint și 2 bronz. Echipajul masculin 8+1 a realizat o cursă remarcabilă, câștigând titlul de campioni naționali, fiind compus din: Dragoș Valentin Peia, Ovidiu Cristian Badea, Constantin Filip, Sergiu Anfimov, Jan Andrei Bercea, Leontin Nuțescu, Marian Ștefan Dunca, Eduard Angel Moldovan și Irina Despa. Medalia de argint a fost obținută în proba de 4 rame fără cârmaci de către Leontin Nuțescu, Jan Andrei Bercea, Sergiu Anfimov și Constantin Filip. Pe podiumul de bronz au urcat echipajele de dublu rame seniori: Eduard Angel Moldovan și Dragoș Valentin Peia, precum și dublu rame tineret: Marian Ștefan Dunca și Ovidiu Cristian Badea. Tinerii canotori de la CSM Constanța sunt pregătiți de antrenorul Gabriel Vodă.

Atletism

Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București va fi gazda competitivă a Cupei României de seniori și U23, care se va desfășura pe 10 și 11 august. CSM Constanța va participa cu 11 atleți, pregătiți de antrenorii Alin Larion, Elena Colibășanu și Carmen Botea.

Triatlon

Juniorii Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran vor concura la Campionatul European de Triatlon Sprint & Relay, eveniment Open care se va desfășura între 9 și 11 august la Balișehir, Turcia. După cursele din vinerea și sâmbăta, finala la ștafetă mixtă juniori este programată pentru duminică, 11 august, unde echipa României va lupta alături de alte 21 de echipe europene. Le dorim mult succes sportivilor antrenați de Cristi Doicescu și Gabriel Constantinescu! Hai, Constanța! Hai, România!

Șah

Șahiștii Tudor Henry și Mircea Andrei Cazan participă la Arad Grand Prix Classic, desfășurat între 5 și 11 august. Competiția se joacă în sistem elvețian, cu 9 runde, iar desfășurarea se va face conform sistemului Baku, fiind deschisă tuturor jucătorilor legitimați, indiferent de ratingul Elo. Sportivii de la CSM Constanța sunt prezenți la acest al doilea Grand Prix consecutiv.

Vestul țării își continuă lupta pentru puncte

În continuarea competițiilor din baschet, echipele din vestul țării, după performanțele înregistrate la Timișoara, sunt concentrate pe acumularea de puncte în campionat. Această etapă este crucială pentru a asigura o clasare favorabilă în ierarhia competițională.

Sebastian Ciulin, o promisiune sub tricolor

Recent, Sebastian Ciulin a fost remarcat pentru prestațiile sale la Campionatul European Under-16 desfășurat la Skopje. Tânărul jucător a demonstrat abilități remarcabile și și-a câștigat aprecierea prin evoluțiile sale pe teren, contribuind la imaginea pozitivă a baschetului românesc la nivel internațional.

Distribuie acest articol