Mihaela Cambei, reprezentanta României la ceremonia de închidere.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 189

Sursa foto:

0:00

Mihaela Cambei, purtător de drapel la Jocurile Olimpice Paris 2024

Halterofila Mihaela Cambei a fost aleasă să fie purtătorul de drapel al delegației României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

Performanțe remarcabile

În cadrul competiției, Mihaela a obținut titlul de vicecampioană olimpică, reușind să câștige medalia de argint la categoria de 49 de kg, cu un total impresionant de 205 kg.

Recunoscută anul trecut ca fiind cea mai bună halterofilă a Europei, Mihaela Cambei participă pentru prima dată la o competiție olimpică.

Un parcurs de succes

După ce a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice pentru tineret de la Buenos Aires în 2018, și a obținut șase titluri europene, precum și două medalii la Campionatele Mondiale, Mihaela a adăugat acum și titlul de vicecampioană olimpică la palmaresul său.

Apel la mândrie națională

Performanța sa este cu adevărat remarcabilă, iar România se simte mândră de realizările ei. Felicitări se îndreaptă și către antrenori, echipa tehnică și Federația Română de Haltere, care au contribuit la succesul Mihaelei, așa cum s-a menționat pe pagina de Facebook a Agenției Naționale pentru Sport.

Drapelul României la deschiderea JO 2024

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, drapelul României a fost purtat de cuplul Ionela și Marius Cozmiuc, campioni la canotaj.

Distribuie acest articol