Proaspăt întors de la Jocurile Olimpice Paris 2024, Leontin Nuțescu a obținut medalie la Campionatul Național.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 190

Sursa foto:

0:00

Rezultate remarcabile la Campionatul Național de canotaj

Campionatul Național de tineret și seniori s-a desfășurat pe lacul „Lebăda” din Pantelimon, pe o pistă olimpică de 2.000 de metri, în cadrul unei competiții ce a adus laolaltă cei mai talentați canotori din țară.

Printre sportivii care au reprezentat CSM Constanța s-a numărat canotorul Leontin Nuțescu, recent întors de la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a fost parte a echipajului României la proba de patru vâsle.

Sportivii clubului de la malul mării au avut performanțe deosebite, reușind să obțină patru medalii, incluzând o medalie de aur, una de argint și două de bronz.

Echipajul masculin de 8+1 a avut o cursă excepțională, proclamându-se campion național. Componența echipei a fost: Dragoș Valentin Peia, Ovidiu Cristian Badea, Constantin Filip, Sergiu Anfimov, Jan Andrei Bercea, Leontin Nuțescu, Marian Ștefan Dunca, Eduard Angel Moldovan și Irina Despa.

Medalia de argint a fost câștigată de echipajul format din Leontin Nuțescu, Jan Andrei Bercea, Sergiu Anfimov și Constantin Filip, în proba de 4 rame fără cârmaci.

Pe treapta a treia a podiumului au urcat echipajele de dublu rame seniori, format din Eduard Angel Moldovan și Dragoș Valentin Peia, precum și echipajul de dublu rame tineret, compus din Marian Ștefan Dunca și Ovidiu Cristian Badea.

Tinerii canotori de la CSM Constanța sunt pregătiți de antrenorul Gabriel Vodă, care le ghidează evoluțiile și le dezvoltă talentul pe parcursul competițiilor.

Distribuie acest articol