Primăria Constanța a eliberat autorizații recente pentru demolarea unor clădiri din zona CET-ului.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 208

Sursa foto:

0:00

Autorizații de Desființare pentru CET Palas în Constanța

În data de 9 august a.c., Primăria Constanța a emis două autorizații de desființare a unor construcții situate în incinta CET Palas. Aceste autorizații sunt numerotate 43 și 44, având ca obiect „Sursa de producere energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în Municipiul Constanța – lucrări de desființare” și „Lucrări de desființare rezervoare păcură – construcțiile C24, C25, C26” din aceeași locație. Amplasamentul este localizat pe Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 123.

Ambele autorizații au o valabilitate de doi ani și au fost emise după ce UAT municipiul Constanța a obținut acordul necesar de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. Aceste demersuri sunt esențiale pentru facilitarea construcției noului CET, parte a proiectului intitulat „Sursă de producție energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanța”, care beneficiază de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Valoarea contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor aferente noului CET se ridică la 581.311.113 lei, fără TVA.

Distribuie acest articol