Cererea de căsătorie pe puntea Navei-Școală „Mircea” – O poveste de dragoste pe mare

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 210

Sursa foto:

0:00

Moment emoționant la bordul navei-școală „Mircea”

Pe 10 august, nava-școală „Mircea” a fost martoră la un eveniment deosebit, un moment ce va rămâne întipărit în amintirea echipajului. În timpul unui marș de instrucție, caporalul cls. a II-a, Traian Pușcă, scafandru ambarcat, a decis să își facă cererea în căsătorie pe puntea centrală a velierului.

Un nou început pentru Traian și Andreea

Pentru Traian, nava „Mircea” nu este doar un simbol al antrenamentelor și al experiențelor maritime, ci și locul în care a ales să înceapă un nou capitol al vieții alături de iubita sa, Andreea. Răspunsul „DA” al Andreei a fost întâmpinat cu aplauze și felicitări din partea colegilor săi de echipaj, aducând o notă de bucurie în cadrul marșului de instrucție.

Amintiri și emoții la bordul navei

Puntea centrală a navei-școală „Mircea” este asociată cu nenumărate amintiri, majoritatea legate de marșurile de instrucție și de emoțiile generate de acestea. Totuși, pentru unii marinari, „Mircea” va rămâne un loc special, simbolizând începutul unei noi călătorii în viață alături de persoana iubită. Acesta este cazul lui Traian Pușcă, care a decis să își unească destinul cu Andreea, care îl așteaptă mereu să se întoarcă sănătos acasă.

Celebrând dragostea

Cererea în căsătorie a avut loc în fața a 180 de colegi, care au așteptat cu emoție răspunsul Andreei. Le dorim tinerilor logodiți o viață plină de iubire, sănătate și împliniri!

Distribuie acest articol