Primul eveniment de adopții pentru pisici, desfășurat în Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 184

Sursa foto:

0:00

Târg de adopție pentru pisici în Constanța

Unitate pentru Comunitate, în colaborare cu Pretty Pawfect by Lady D. și cu sprijinul Animal Society, organizează primul târg de adopție dedicat pisicilor din Constanța.

Evenimentul va avea loc duminică, 18 august 2024, între orele 10:00 și 14:00, în Salonul de Grooming Diana Bălan, situat pe strada Jupiter nr. 6. Toți cei care doresc să întâlnească felinele care își caută o familie adoptivă sunt bineveniți.

„Pisicile au fost salvate de pe stradă și ne dorim să le schimbăm destinele, oferindu-le șansa de a trăi o viață lungă și fericită alături de familii iubitoare,” afirmă organizatorii evenimentului.

În cadrul târgului, va fi disponibilă o urnă de donații, unde participanții pot contribui cu sume de 10 lei, mâncare sau alte materiale necesare pentru îngrijirea pisicilor, cum ar fi deparazitări, culcușuri sau jucării. Donațiile strânse vor fi distribuite salvatorilor din Constanța.

Pisicile adoptate în timpul târgului vor beneficia de o reducere de 20% la costul sterilizării, atunci când vârsta le permite, la cabinetul BlueVet.

Distribuie acest articol