Poșta Română va începe, începând cu vineri, 16 august, livrarea deciziilor privind recalcularea pensiilor.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 134

Sursa foto:

0:00

Anunț important de la Poșta Română privind distribuirea pensiilor

Compania Națională „Poșta Română” anunță că, începând cu data de 16 august, va demara procesul de livrare a deciziilor de recalculare a pensiilor către toți beneficiarii din țară. Factorii poștali vor începe distribuția a doua zi după sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

În cadrul acestei acțiuni, poștașii se vor deplasa la domiciliul fiecărui pensionar în perioada 16 – 30 august 2024, pentru a înmâna personal deciziile de recalculare a pensiilor.

Reprezentanții Poștei Române subliniază importanța ca beneficiarii să fie prezenți la domiciliu în timpul distribuției, pentru a preveni eventualele întârzieri.

Colaborare cu Ministerul Muncii

Compania își va îndeplini cu seriozitate toate responsabilitățile stabilite în Convenția semnată cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, prin intermediul Casei Naționale de Pensii Publice, privind distribuirea deciziilor din sistemul public de pensii.

Convenția a fost semnată în conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 89/2024, care reglementează măsurile necesare pentru desfășurarea activităților legate de emiterea și transmiterea deciziilor de recalculare a pensiilor.

Rolul Poștei Române în sistemul național de servicii poștale

Reamintim că Poșta Română reprezintă singura companie de curierat și servicii poștale din România care oferă servicii în toate regiunile țării, fiind principalul furnizor de servicii poștale la nivel național.

Distribuie acest articol