Observații ale agenților de poliție din Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 155

Sursa foto:

0:00

Incident rutier în județul Constanța

La data de 11 august 2024, în jurul orei 20:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat de 21 de ani, suspectat de conducerea unui autoturism în comuna Pantelimon, în condițiile în care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În aceeași zi, la ora 23:20, polițiștii de la Poliția Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine și Siguranță Publică au depistat un minor de 15 ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Semănătoarei din comuna Cumpăna, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În noaptea de 11 spre 12 august 2024, în jurul orei 02:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat de 31 de ani care conducea un autoturism pe strada 24 Ianuarie, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, testarea a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.

La data de 12 august 2024, în jurul orei 01:20, polițiștii de la Poliția Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat de 30 de ani care conducea un autoturism pe strada Principală din comuna Corbu, de asemenea sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost ulterior dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în scopul stabilirii alcoolemiei în sânge.

Cercetările continuă în toate aceste cazuri, conform informațiilor disponibile.

Distribuie acest articol