TAS a infirmat cererea Statelor Unite de reluare a procesului în cazul de gimnastică. Care este locația unde Ana Maria Bărbosu va primi medalia?

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 183

Sursa foto:

0:00

Decizie favorabilă pentru gimnastica românească

Federația Română de Gimnastică a comunicat că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a respins solicitarea Federației de Gimnastică a SUA, a gimnastei Jordan Chiles și a Comitetului Olimpic al SUA de a redeschide un caz. Într-o declarație oficială, TAS a evidențiat că, pe parcursul procedurilor, s-a stabilit că contestația depusă de dna. Landi a fost transmisă tardiv, cu un minut după termenul limită, conform înregistrărilor oficiale prezentate de Federația Internațională de Gimnastică, care nu au fost contestate de nicio parte în timpul procesului.

Ana Maria Bărbosu, recompensată la Jocurile Olimpice

Ca urmare a deciziei TAS, gimnasta română Ana Maria Bărbosu a fost recompensată cu medalia de bronz în finala de la sol de la Jocurile Olimpice Paris 2024. Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a declarat că medalia obținută de România este pe deplin meritată, iar Ana Maria Bărbosu va primi medalia în țară.

Distribuie acest articol