Artistul Alin Oprea, experiență neplăcută într-un hotel de cinci stele din Mangalia: „Este inadmisibil să se întâmple astfel de accidente“

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 148

Sursa foto:

0:00

Vacanța lui Alin Oprea la mare, un adevărat fiasco

Vacanța lui Alin Oprea pe litoral s-a transformat într-o experiență neplăcută. Artistul a ales să se cazeze la un hotel de cinci stele din Mangalia, dar a constatat că prețurile sunt mai mari decât cele întâlnite în străinătate.

Oprea a exprimat public nemulțumirea sa față de condițiile întâmpinate, subliniind că este inacceptabil să aibă loc incidente adverse într-o unitate de cazare care aspiră să respecte standardele europene. „Este inadmisibil să se întâmple astfel de accidente la un hotel de 5 stele care vrea să se alinieze standardelor europene,” a declarat artistul pe rețelele de socializare.

Nemulțumiri legate de servicii

Pe lângă incidentul nefericit, Alin Oprea a criticat și atitudinea personalului managerial. „Atitudinea managerilor ne-a lăsat un gust amar. Dacă s-ar fi întâmplat așa ceva afară, nu mai știau ce să facă,” a adăugat acesta.

Detalii din prima zi a vacanței

Într-o postare pe rețelele sociale, Oprea a detaliat evenimentele din prima zi a vacanței, menționând că a primit numeroase mesaje de îngrijorare. „Am primit foarte multe mesaje și telefoane și doresc să precizez că suntem bine. Din păcate, vacanța a început foarte prost, cu un accident care a afectat-o, Daria fiind rănită,” a explicat artistul. El a mai precizat că speră ca alți turiști care aleg acest hotel să nu se confrunte cu situații similare.

Distribuie acest articol