„Sărbătoarea Distracției” la Mamaia. Patru zile de voie bună de Sf. Maria pe litoral!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 168

Sursa foto:

0:00

Mamaia își redobândește strălucirea cu „Weekendul Weekendurilor”

Stațiunea Mamaia se pregătește să revină în atenția turiștilor, având ca scop să recâștige farmecul care a consacrat-o drept perla litoralului românesc. OMD Mamaia Constanța anunță cu entuziasm organizarea evenimentului „Weekendul Weekendurilor”, ce promite să aducă înapoi splendoarea de altădată a stațiunii. În cadrul acestei minivacanțe de patru zile, Mamaia va oferi momente de neuitat, combinând distracția, muzica și activități pentru toate vârstele.

Programul de evenimente

Scena Mamma Mia din Piațeta Cazino Mamaia va găzdui, zilnic, începând cu joi, 15 august, o serie de concerte electrizante cu artiști de renume. Atmosfera va fi una vibrantă, cu muzică live și show-uri care vor captiva publicul până târziu în noapte:

  • Joi, 15 august, ora 20:30: Adda & Carla’s Dreams
  • Vineri, 16 august, ora 20:00: Misha Miller, Ruby, Mario Fresh
  • Sâmbătă, 17 august, ora 20:00: Misha, Rareș, The Motans
  • Duminică, 18 august, ora 20:30: Pepe & Raluka

Distracție pentru cei mici

Cei mici se vor bucura de spectacole dedicate lor, pline de culoare și magie, organizate la Scena Mamma Mia. Aceste evenimente vor avea loc pe 14 august și în zilele de 21, 22, 28 și 29 august, între orele 19:00 și 21:00. În plus, în fiecare seară, între orele 18:00 și 23:00, faleza din Mamaia va fi animată de mascotele îndrăgite de copii, creând o atmosferă de poveste, perfectă pentru plimbările în familie. Turiștii vor putea face fotografii cu personajele preferate, pe care le pot descărca ulterior de pe pagina de Facebook Visit Mamaia.

Un nou început pentru Mamaia

„Mamaia a fost întotdeauna asociată cu vara, distracția și amintirile frumoase. Anul acesta, ne propunem să readucem strălucirea stațiunii și să oferim turiștilor o experiență pe măsura așteptărilor. „Weekendul Weekendurilor” reprezintă începutul – o oportunitate de a evoca zilele de glorie ale stațiunii și de a demonstra că Mamaia este, și va rămâne, inima litoralului românesc,” a declarat președintele OMD Mamaia Constanța.

Un simbol al verii perfecte

Stațiunea Mamaia nu este doar o destinație de vacanță, ci un simbol al verii ideale, unde marea, soarele și distracția se îmbină într-o armonie perfectă. Prin „Weekendul Weekendurilor”, OMD Mamaia Constanța își propune să reafirme statutul stațiunii ca lider pe litoralul românesc, atrăgând atât turiști din țară, cât și din străinătate, pentru a redescoperi frumusețea și dinamismul acestui loc legendar.

Distribuie acest articol