CSM Constanța a transferat-o pe Simona Nikolova, jucătoare internațională din Bulgaria.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 207

Sursa foto:

0:00

CSM Constanța Anunță O Nouă Achiziție

După ce pe 12 august 2024 CSM Constanța a anunțat transferul Gabrielei Bălae, astăzi, 13 august 2024, clubul a făcut publică o nouă achiziție. Este vorba despre voleibalista bulgară Simona Nikolova, în vârstă de 27 de ani, care are o înălțime de 189 cm și cântărește 75 kg, jucând pe postul de opposite.

Performanțe Remarcabile Pe Teren

Simona Nikolova evoluează pentru echipa națională a Bulgariei în cadrul Ligii Națiunilor, competiție care se desfășoară în prezent. În sezonul precedent, ea a jucat pentru echipa Volley Lugano, cu care a reușit să ajungă în finala Cupei Elveției.

În 2023, voleibalista a avut un sezon deosebit cu Kralovo Pole, echipă cu care a câștigat atât campionatul, cât și cupa în Cehia, având, de asemenea, ocazia de a participa în Cupa CEV.

Un Palmarès Impresionant

În cariera sa, Simona poate să se mândrească cu un event câștigat în Bulgaria cu VC Maritza în 2015, precum și cu un alt titlu de campioană obținut tot cu această echipă în 2016, an în care a participat din nou în Cupa CEV. De asemenea, a jucat pentru echipe precum Rakovski, Volley Ball Romans și DKS Varna.

În 2015, ea a terminat pe locul 8 cu naționala de tineret a Bulgariei la Campionatul Mondial U20.

Bine ai venit, Simona!

CSM Constanța îi transmite un călduros „Bine ai venit, Simona! Hai, Constanța!”

Distribuie acest articol