Traficul este oprit pe strada Baba Novac între 19 august și 8 septembrie 2024!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 214

Sursa foto:

0:00

RAJA SA Derulează Lucrări de Reabilitare în Constanța

În prezent, RAJA SA desfășoară în municipiul Constanța 18 contracte de lucrări în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), având o valoare totală de peste 652 milioane lei. Printre aceste investiții se numără și reabilitarea străzii Baba Novac, unde sunt efectuate lucrări asupra magistralelor de apă, cu diametre de 800 mm și 560 mm. Aceste proiecte fac parte din contractul CL 33, intitulat „Reabilitare conducte de aducțiune și magistrale, stații de pompare și refulări aferente în municipiul Constanța”, cu un buget de 82,38 milioane lei.

Restricții de Trafic pe Strada Baba Novac

Din cauza acestor lucrări, va fi necesară oprirea totală a traficului rutier în zona de intervenție. Astfel, între 19 august și 8 septembrie 2024, traficul auto pe strada Baba Novac va fi complet restricționat pe tronsonul dintre intersecțiile cu străzile Bogdan Vasile și Alexandru Dimitrie Xenopol.

Devieri ale Traficului Rutier

În această perioadă, rutele autobuzelor CT BUS vor fi deviate, circulând prin: str. Soveja (stația Academia Navală) – str. Ștefăniță Vodă – bd. Aurel Vlaicu, până la sensul giratoriu de pe b-dul Aurel Vlaicu, intersecție cu str. Baba Novac, și retur.

Informare și Scuze pentru Participanții la Trafic

Zona unde se desfășoară lucrările va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar Poliția Locală a fost informată pentru a ajuta la fluidizarea traficului. RAJA SA își cere scuze participanților la trafic din zonă și îi asigură că echipele de construcție depun eforturi pentru a reduce durata intervenției, astfel încât zona afectată să fie redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

Distribuie acest articol