Asfaltarea pe Strada Acad. Petre T. Frangopol a fost finalizată.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 174

Sursa foto:

0:00

Infrastructură modernă pe strada Acad. Petre T. Frangopol din Constanța

Strada Acad. Petre T. Frangopol, cunoscută anterior sub denumirea de Cuarțului, din Constanța, beneficiază acum de o infrastructură modernă care permite desfășurarea traficului rutier în condiții optime. Echipele de la Confort Urban au finalizat lucrările de reamenajare a carosabilului, marcând astfel finalizarea ultimei străzi asfaltate din cele opt care au fost construite de la zero în acest cartier.

Detalii despre lucrările de amenajare

Conform proiectului, prima etapă a lucrărilor a constat în amenajarea zonei carosabile, care include un strat de asfalt și un acostament de 50 de centimetri din piatră. Echipele Confort Urban au intervenit exclusiv pe terenurile deținute de municipalitate, având în vedere că o parte din drumuri sunt situate pe proprietăți private ale riveranilor, a informat Primăria Municipiului Constanța printr-un comunicat oficial.

Proiecte de investiții în infrastructura rutieră

În cadrul programului de investiții pentru infrastructura rutieră implementat de Primăria Municipiului Constanța, au fost asfaltate, de asemenea, străzile Smaraldului, Opalului, Safirului, Perlei, Agatului, Topazului și Ametistului în cartierul Universitate.

Distribuie acest articol