Sportivii CSM Constanța, rezultate încurajatoare la Campionatul European

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 114

Sursa foto:

0:00

Evoluții promițătoare la Campionatul European de Triatlon

Sportivii de la CSM Constanța, Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran, au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Triatlon, competiție care s-a desfășurat recent la Balikeșir, în Turcia. Carol Popa a reușit să termine pe locul 7 în finala masculină de sprint juniori, concurând alături de cei mai buni juniori din Europa, provenind din țări precum Portugalia, Franța, Spania, Ungaria, Polonia și Italia.

Acest rezultat îl plasează pe Carol Popa în top 10, o performanță deosebită având în vedere nivelul ridicat al competiției. De asemenea, el este singurul reprezentant al României care a reușit să se califice într-o finală la această competiție, conform informațiilor furnizate de CSM Constanța.

Sportivul constănțean a fost cronometrat cu un timp de 18 minute și 40 de secunde, după ce a parcurs 260 m la înot, 6,9 km pe bicicletă și 1,8 km alergare. Raul Petre a terminat pe locul 27 în finala B, iar Amalia Singuran a obținut locul 21 în aceeași finală la categoria feminin.

Echipa României, formată din juniorii de la CSM Constanța, s-a clasat pe locul 12 în competiția de ștafetă mixtă.

CSM Constanța le transmite urări de succes sportivilor antrenați de Cristi Doicescu și Gabriel Constantinescu, încurajându-i cu mesajul: „Hai, Constanța! Hai, România!”

Distribuie acest articol