Acțiuni ale poliției în județul Constanța. Observații

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 127

Sursa foto:

0:00

Accidente și infracțiuni rutiere în județul Constanța

Pe 14 august, în jurul orei 11:00, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au fost alertați cu privire la un accident rutier ce a avut loc pe DN 22, în județul Constanța. Primele investigații au arătat că accidentul a fost provocat de o coliziune între un autoturism și o autoutilitară, conform informațiilor furnizate de IPJ Constanța.

Ambii șoferi au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cazul unuia dintre conducători, în vârstă de 27 de ani, testarea a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice, în scopul stabilirii consumului de substanțe interzise.

Conducători auto fără drept de a conduce

În aceeași zi, la ora 22:50, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră Constanța au depistat un bărbat de 32 de ani, care conducea un autoturism în localitatea Eforie Nord, deși avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

De asemenea, în jurul orei 17:20, polițiștii de la Poliția Municipiului Mangalia – Biroul de Ordine Publică au identificat un bărbat de 55 de ani, care a condus o autoutilitară neînmatriculată în localitatea Moșneni, județul Constanța.

Cercetările în aceste cazuri continuă, iar autoritățile sunt în alertă pentru a preveni astfel de incidente pe drumurile publice.

Distribuie acest articol