SPIT achiziționează servicii de securitate și supraveghere pentru diverse locații din oraș.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 123

Sursa foto:

0:00

Achiziție Publică pentru Servicii de Pază în Constanța

Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a demarat o procedură de achiziție publică pentru servicii de pază și protecție umană destinate obiectivelor, bunurilor și valorilor autorității contractante. Aceste servicii vor fi asigurate de un operator economic specializat, conform reglementărilor legale în vigoare.

Locațiile Serviciilor de Pază

Serviciile de pază vor fi desfășurate în trei locații specifice ale autorității contractante din Municipiul Constanța, și anume: Bulevardul Tomis nr. 112, Strada Soveja nr. 104, bloc 44, parter, și Strada Sg. Nicolae Grindeanu nr. 66.

Monitorizarea Sistemelor de Securitate

Contractul va include, de asemenea, prestarea serviciilor de monitorizare a sistemelor de detecție, semnalizare și alarmare în caz de efracție, precum și intervenția echipajelor mobile pentru șapte locații în care sunt instalate opt sisteme. Aceste locații sunt: Bulevardul Tomis nr. 112 (cu două sisteme de alarmă), Strada Sg. Nicolae Grindeanu nr. 66, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (în incinta Centrului Comercial City Park Mall), Bulevardul Tomis nr. 391 (în incinta Centrului Comercial Tom Constanța), Strada Soveja nr. 104, bloc 44, parter, Strada Ștefan cel Mare nr. 36-40 (în incinta Centrului Comercial Tomis Mall) și Strada Interioară nr. 2.

Revizie și Întreținere a Sistemelor

Serviciile de revizie pentru sistemele de detecție, semnalizare și alarmare în caz de efracție vor implica verificarea stării de funcționare a acestora în locațiile menționate anterior. Operatorul economic va identifica eventualele defecțiuni și va restabili parametrii tehnici necesari. De asemenea, va furniza și înlocui piese de schimb și consumabile, în conformitate cu nevoile stabilite în urma intervențiilor și proceselor-verbale de constatare.

Estimarea Contractului

Valoarea estimată a contractului se ridică la 1.741.140,35 lei fără TVA.

Termenul Limită pentru Ofertare

Data limită pentru depunerea ofertelor în SEAP este 27 august 2024, ora 10:00.

Distribuie acest articol